”Entian kanssa on turvallinen olo”

Door LKV on tuore kiinteistövälitysyritys, jonka yrittäjinä toimivat Marjo Huhmarsalo ja Jessica Forsström. Kiinteistövälityksen lisäksi yrityksellä on myös lifestyle-puoli, joka tuo laajemman puolen esiin asumiseen liittyvissä asioissa.

Entia on asentanut Door LKV:lle mm. tietokoneet, yrityksen ikkunalle tulevat info-tv:t, langattomat verkot, tietoliikenneyhteydet, hoitanut palomuurit, konesalipalvelut ja kaikki muut tarvittavat ICT-ratkaisut. Myös tulostinpalvelut on järjestetty yhdessä Movaco Oy:n kanssa. Näiden lisäksi Entia tarjoaa yritykselle jatkuvaa ICT-tukea ja ylläpitoa.

– Entia on helpottanut yrityksemme aloittamista. Jos meidän olisi pitänyt omien töidemme lisäksi opetella vielä tietotekniikka-asiat, siitä ei olisi tullut mitään. Entialta saamme kaikki tekniset ratkaisut saman katon alta, Forsström kertoo.

Jukka on kuin yksi meistä

Forsströmin mukaan Entia rakensi Door LKV:lle koko teknisen pohjan. Jos Entia ei tarjoa jotakin palvelua, he selvittävät, mistä palvelun saa.

– Jukka Ketola miettii puolestamme, mikä meille on järkevää ja miten pysymme budjetissa. Hän reagoi nopeasti ja vastaa viesteihini vielä perjantai-iltanakin. Jukan kanssa ei koskaan ole sellaista oloa, ettei uskaltaisi kysyä. Tuntuu kuin hän olisi meillä töissä.

Tietoturva-asioiden pitää toimia

Door LKV:lle on erityisen tärkeää, että tietoturva-asiat ovat kunnossa. Yritys on ottamassa käyttöön digitaalista asuntokauppapalvelu DIASia, joten palomuurien ja salauksien on toimittava moitteettomasti.

– Välitämme aidosti asiakkaistamme ja haluamme, että asiakaspalvelukokemus on kaikin puolin hyvä. Olennainen osa palvelua ja yhteydenpitoa ovat tietenkin teknologiset ratkaisut. Entian kanssa on turvallinen olo siitä, että kaikki toimii ja menee lakien ja säädösten mukaisesti.

Forsström kertookin, että Entian palvelu on säästänyt tuoreet yrittäjät monilta murheilta.

Entia tuo yritykselle uusia ideoita

Forsström ja Huhmarsalo haluavat keskittyä täysillä oman yrityksen pyörittämiseen, ja siksi ulkoistettu ICT-palvelu on heille ainoa oikea vaihtoehto.

– Turha hukata aikaa sellaiseen, mitä ei osaa. Entialla myös hinta-laatusuhde on hyvä, Maksamme mieluummin laadusta kuin siitä, että jokin ei toimi. Entialta on tullut meille myös paljon kivoja ideoita, joita emme olisi tulleet ajatelleeksi, Forsström kertoo.

Tulevaisuudessa Door LKV haluaa kehittyä Entian kanssa ja suunnitella uusia ratkaisuja, jotka vievät eteenpäin kiinteistövälityksen asiakaspalvelua.

–  Uskon, että keksimme vielä hyviä ideoita meidän ja asiakkaidemme työn helpottamiseksi.